​​De ce parchetul lucios ELESGO® este net superior concurentei?

​Parchetul lucios fabricat cu tehnologia patentata ELESGO® ​este

- Extrem de REZISTENT la zgarieturi, microzgarieturi, apa si chimicale
- Super DURABIL
- Isi ​MENTINE LUCIUL pe toata durata de viata
- USOR de intretinut
- NU ALUNECA
- Foarte PLACUT la atingere si pasire

Structura parchetului

Structura parchetului ELESGO Superglanz

Vezi ​in acest VIDEO toate proprietatile si beneficiile parchetului lucios ELESGO®

Parchetul este aproape ignifug si, mai mult, suprafata nu este afectata de mucurile si scrumul de tigara. Este rezistent la efectele substantelor chimice folosite in mod curent in curatenia caselor. Este rezistent la pete, abraziuni, precum si la socuri de diferite tipuri. Marginile parchetului sunt impregnate cu un lubricant special, care protejeaza impotriva patrunderii apei, care ar putea cauza deprecierea sa, in timp.
Parchetul este perfect pentru orice tip de incalzire prin pardoseala, pentru ca mentine mult timp dupa oprirea incalzirii o temperatura placuta la pasire si degaja caldura adunata. Este un bun izolator fonic fiind cu 10 decibeli mai silentios decat un parchet laminat normal. Acest parchet dispune pe partea inferioara de un sistem de amortizare a pasilor, numit Laminopax®, in forma de fagure. Astfel zgomotul pasilor este redus cu pana la 50% contribuind la o ameliorare evidenta a acusticii camerei. Uleiul lubrifiant protector reduce posibilitatea aparitiei scartaielilor la pasire.
Datorita proprietatilor sale antistatice si antibacteriale, praful, bacteriile si acarienii nu se pot depune, astfel ca parchetul se intretine foarte usor. Contine o cantitate extrem de mica de formaldehida, de aceea este considerat drept cel mai sanatos parchet laminat din lume. Astfel, copii se pot juca in voie pe el si este ideal pentru persoanele care sufera de alergii.
Parchetul este produs respectand cele mai inalte standarde de calitate. Compania producatoare, este certificata ISO 9001 (Sistem de Management al Calitatii) si ISO 50001 (Managementul Energiei). Materia prima este reprezentata exclusiv de lemnul german provenit exclusiv din unitati de exploatare sustenabila a lemnului certificate PEFC.
ELESGO® este unicul brand premium de Parchet Laminat SUPER LUCIOS de pe piata din Romania, disponibil doar prin importul nostru exclusiv direct de la producatorul HDM din Germania. Despre toata gama noastra de produse puteti citi pe www.constructii24.ro
Parchetul vine intr-o multitudine de culori si texturi si ofera diferite efecte vizuale pentru canturi. Datorita calitatilor sale poate fi folosit in contexte foarte diferite. Podeaua asigura un indice caloric placut, este silentioasa dar destul de flexibila astfel incat sa asigure un grad ridicat de comfort la utilizare. Montarea este facila, nu necesita adeziv, obtinandu-se astfel o economie de timp de pana la 50 % la montaj fata de podelele laminate obișnuite. REMONTABIL.

Povestea ELESGO® din Germania

ELESGO® este o tehnologie de varf si un produs de calitate de la DTS (Dammers-Taubert Systemoberflächen GmbH). DTS GmbH a fost fondata în 1994.

Principalul motiv pentru infiintarea companiei a fost ideea indrazneata de a produce laminate extrem de tari si durabile, care sa respecte cerintele ecologice contemporane si care, in calitate de material rulant, ar putea fi utilizate pentru placare. In consecinta, a aparut primul concept de "sticla de pe rola".

Ulterior, ELESGO® a fost creat si protejat pe plan international ca nume pentru aceasta noua tehnologie. Pentru a-si transforma ideea in realitate, actualul partener DTS Dirk Dammers a cautat oportunitati potrivite in intreaga lume. Wilhelm Taubert, celalalt partener si director al DTS-Systemoberflächen GmbH, a fost implicat in tehnologia de reticulare cu fascicul de electroni din anii 1970 si de atunci a devenit un specialist recunoscut in domeniul intaririi cu raze de electroni a rasinilor acrilice. La sfarsitul anilor 1980 a dezvoltat o metoda care a facut posibila utilizarea acestei tehnologii pentru a produce suprafete decorative care au fost semnificativ superioare in multe dintre caracteristicile lor fata de suprafetele disponibile anterior. Aceasta noua metoda a facut posibil pentru prima data sa produca suprafete multi-strat intr-un singur proces care sa fie ecologic, sa economiseasca energie si sa nu utilizeze solventi. Folosind aceasta tehnica ca baza si ideea de "sticla pe role", Dirk Dammers și Wilhelm Taubert s-au alaturat pentru a-si atinge obiectivele ambitioase. Prima unitate de laborator a fost construita in Oberhausen. Cercetarea si investitiile in ea nu au incetat niciodata. În 1997, în Möckern, langa Magdeburg, a fost construita o instalatie complet noua de productie pentru a raspunde cererii crescande si a implementa pasii de dezvoltare in productia industriala la scara larga.

Proprietatile tehnice, cum ar fi rezistenta la zgarieturi si abraziune, si în special proprietatile vizuale si tactile au fost imbunatatite considerabil. Sub marca ELESGO®, care are acum o mare reputatie in randul expertilor, multe milioane de metri patrati de suprafete ELESGO® sunt produse pe trei sisteme de fascicul de electroni in acest loc, cu peste 50 de angajati si folositi in diferite domenii de aplicare. Calitatile produse de DTS-Systemoberflächen GmbH pentru pardoseli laminate pe baza de lemn sunt utilizate exclusiv de compania de producție HDM ELESGO®.

Productia parchetului HDM Germania cu tehnologia ELESGO®

​Productia parchetului ​cu tehnologia ELESGO® in fabrica HDM